harsen | waxen

Brazilian wax

Brazilian Wax - Ladies only

Stop met scheren en maak een afspraak bij schoonheidssalon Skintaliz om uw bikinilijn te laten harsen-waxen! Voor 3 tot weken 5 weken een mooi glad resultaat en geen last meer van stoppels, irritaties en jeuk bij de schaamstreek! Een eerste brazilian waxbehandeling kan soms ontwenning aanvoelen maar onze schoonheidsspecialistes zijn gewend om deze wax behandeling uit te voeren. Niks geks aan. Veel klanten komen naar een 1ste keer terug in de salon.

wat is een Brazilian Wax?

Een Brazilian wax is het verwijderen van haren bij de schaamstreek en indien gewenst bilnaad, met een kleverige substantie. Alle haren worden verwijderd, met haarwortel en al. Hierdoor bent u een tijdje haarvrij. Wanneer de haartjes terug groeien voelen deze veel zachter aan, stoppels en irritaties zijn hierdoor een stuk minder, gegarandeerd!

Hoe werkt het?

U mag 2 weken voor een Brazilian wax niet meer ontharen. Het haar moet ongeveer een halve centimeter lang zijn.  Indien de haartjes te kort zijn is het mogelijk dat wij uw bikinilijn niet kunnen harsen en u om deze reden teleur moeten stellen.

Alvorens wij starten met de Brazilian wax behandeling, bepalen wij samen met u hoeveel haar u verwijderd wilt hebben. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • U laat een brede streep staan
  • U laat een dun streepje staan
  • Er blijft alleen haar over op de venusheuvel
  • Full Brazilian voorzijde
  • Full Brazilian inclusief bilnaad
 

De prijs van een Brazilian wax blijft gelijk, ongeacht welke methode u kiest.

Wanneer onze schoonheidsspecialiste start met de wax behandeling zal zij uw  huid desinfecteren en bestrooien met een talkpoeder. Hierdoor plakt de hars niet vast aan uw huid maar aan de haartjes. Hierna brengt zij met een schone spatel warme wax aan over de haren. Binnen enkele seconden wordt de hars hard, waarna deze er met een snelle beweging van af wordt getrokken.

 

IS WAXEN PIJNLIJK?

Dit is voor iedereen verschillend, de één zal minder pijn ervaren dan de ander. Het is te vergelijken met het los trekken van een pleister. U zult minder pijn ervaren naarmate uw huid gewend raakt aan harsen. 

Wanneer het haar weer aangroeit heeft het haartje een zachte haarpunt. Hierdoor heeft u, in tegenstelling tot scheren, nooit harde stoppels. Het haar is fijner en zachter. U krijgt hierdoor ook minder last van bultjes, irritaties en ingegroeide haren. Hoe vaker u harst hoe meer de haarwortel beschadigd kan raken, hierdoor komt het haar bij regelmatig waxen veel minder of op langere termijn niet meer terug.

Reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.