Huidproblemen

(Acne) Littekens

(acne) lITTEKENS schoonheidssalon Hoorn

Acne littekens zijn het gevolg van een lichte tot heftige vorm van acne. Typerend aan de vorm van acnelittekens zijn (diepe) putjes. Deze littekens verdwijnen nooit helemaal uit zichzelf. Skintaliz in Hoorn heeft diverse behandelingen om littekens te verminderen en de huid gladder te maken. Ook kunnen wij littekens, veroorzaakt door iets anders, behandelen.

Voordat wij starten met een eerste behandeling, nodigen wij u graag uit voor een gratis intakegesprek bij Schoonheidssalon Skintaliz. Tijdens deze intake stellen wij graag een behandelplan met u op. Onze schoonheidsspecialiste beoordeelt welke behandeling(en) u nodig heeft voor het gewenste resultaat.

Skintaliz in Hoorn begrijpt als geen ander wat littekens met u psyche kunnen doen en hoe het uw leven kan beïnvloeden. Hierom zal onze schoonheidsspecialiste, samen met u, zo snel mogelijk naar een mooi resultaat werken. Daar wordt niet alleen u blij van maar wij ook!

WORDT DE BEHANDELING BIJ SCHOONHEIDSSALON SKINTALIZ VERGOED?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn staat ingeschreven in het kwaliteitsregister en is in het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en staan GGD geregistreerd. In sommige gevallen vergoed uw zorgverzekering deze behandeling, dit kunt u nalezen in uw zorgpolis. 

vragen?

Wilt u meer informatie? Vraag het aan het aan één van onze schoonheidsspecialistes, wij helpen u graag!

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.