Huidproblemen

Bloedvaatjes | Couperose

Couperose, rode vaatjes | stipjes

Stoort u zich aan couperose (ontsierde vaatjes), spinnetjes of rode stipjes in uw gezicht of op het lichaam? Bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn heeft u na 1 behandeling direct resultaat! Soms is er een tweede of derde behandeling nodig.

Wat is couperose?

Men spreekt van couperose wanneer er in het gezicht, meestal op de wangen en op de neus, uitgezette, verwijde adertjes te zien zijn. Het is een aandoening die veel voorkomt, maar volkomen onschuldig is. Ook kan het zijn dat u rode stipjes heeft. Deze komen veel voor in het gezicht, buik, borst en hals.

Veel mensen ervaren het onaangenaam, omdat het cosmetisch storend is. Hoe rode vaatjes precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van rosacea: een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid. 

In veel gevallen treedt het echter ook spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van couperose.

Voor de start van de behandeling

Voorafgaand aan een eerste behandeling vindt altijd een kort gesprek plaats. Onze schoonheidsspecialiste in Hoorn beoordeeld of de behandeling geschikt is voor u. Indien dit het geval is wordt de behandeling direct uitgevoerd. De behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Hoe werkt het?

U  kunt rode stipjes, spinnetjes of couperose eenvoudig en snel  laten verwijderen door onze schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Skintaliz Hoorn. Door middel van elektro coagulatie wordt met een klein warm naaldje het bloedvaatje secuur verhit. Door de warmte stolt het vaatje dicht.  Na de behandeling kan uw huid er op de behandelde plek gezwollen uit zien, dit verdwijnt binnen 48 uur. Er ontstaat een klein korstje welke er naar enkele dagen afvalt. Hierna is de couperose verdwenen of een stuk minder.

In sommige gevallen is een 2-de tot maximaal 3-de behandeling nodig voor het gewenste resultaat.

Heeft u last van steelwratjes, versteende bulten, niet virale wratten of ouderdoms-pigmentvlekken? Deze kunnen wij op dezelfde manier heel eenvoudig verwijderen. 

vragen?

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Wij adviseren en helpen u graag.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.