Huidproblemen

Pigmentvlekken

PIGMENTVLEKKEN SCHOONHEIDSSALON HOORN

Pigmentvlekken ontstaan onder invloed van de zon- of zonnebank. Door onze huid bloot te stellen aan de zon produceert de huid melanine en krijgt een mooi bruin kleurtje: pigment. Wanneer de huid niet meer in balans is ontstaat er een samenklontering van het pigment en zo ontstaat er een pigmentvlek. 

Om pigmentvlekken te voorkomen adviseren wij u tijdens de zonmaanden (april-september) een dagcrème met zonfactor 50 te gebruiken. Bij Skintaliz Hoorn kunt u deze ophalen aan de balie voor € 36,50, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag! Zo bent u verzekerd van een goede bescherming voor uw huid om pigmentvlekken te voorkomen. Maar wat als u ze toch heeft?

Skintaliz in Hoorn kan pigmentvlekken zoals een zwangerschapsmasker, ouderdomsvlek of oppervlakkige huidverkleuringen mooi behandelen met diverse behandelingen. Wanneer u vlekken heeft vanaf uw geboorte of sproeten, dan verwijzen wij u graag door naar onze collega huidtherapeute.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen om uw huid te verbleken? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om pigmentvlekken te verwijderen.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.