Contact

Samenwerkingen

disciplines Nieuwe Steen in hoorn

Schoonheidssalon Skintaliz verhuist medio November naar de Nieuwe Steen 43 in Hoorn. In dit pand zullen meerdere disciplines zich vestigen. 

Iedere discipline is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in zijn vakgebied waardoor wij u een professioneel beauty pakket kunnen aanbieden. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van schoonheid en uiterlijke verzorging. 

Samen met een pedicure bieden wij diverse combinatie behandelingen aan, zodat u in één bezoek zowel de schoonheidsspecialist als pedicure kunt bezoeken. Onze specialist is ook medisch- en sport pedicure.

Voor botox en fillers kunt u terecht bij Dokter Poelma, cosmetisch arts. Zij heeft zich permanent gevestigd op de Nieuwe Steen in Hoorn.

Wilt u nooit meer harsen, scheren of epileren? Skintaliz in Hoorn werkt met de nieuwste diodelaser om definitief te ontharen. De behandeling is snel en zeer effectief.

Op de 1ste verdieping bevindt zich Perron 15, een kapsalon voor zowel dames als heren. Ze zijn gespecialiseerd in het zetten van highligts en balayage. Deze kapsalon heeft speciaal voor heren een barbiershop. 

Skintaliz is nog opzoek naar een nagelstyliste die alleen met BIAB werkt en niet met acryl. Ben jij diegene die wij zoeken? Wij jij zelfstandig een tafel huren en wel met collega’s werken? Join the team!

Ook is in het pand Steengoedt hypotheken gevestigd. Voor zowel particuliere hypotheken als bedrijfsfinancieringen een goed financieel advies.

Daarnaast werkt Skintaliz samen met huidtherapeuten, huisartsen en dermatologen. Waar nodig verwijzen wij u door. 

Voor ieder (huid) probleem hebben wij het juiste adres.

 

Contact gegevens

Medisch- en sport pedicure
0229-750480
0229-750480
www.skintaliz.nl

Dokter Poelma Botox I Fillers 
06-48495533
www.dokterpoelma.nl

Definitief ontharen met de 4 triple diodelaser
0229-780480
www.skintaliz.nl

Perron 15 kapsalon – Ashley van Klaveren
06-51081659
Instagram | Facebook

Steengoedt Hyptheken Hoorn 
06-20912652
www.steengoedt.nl/Hoorn

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.