ACNE

Acne behandelingen

Acne behandelingen schoonheidssalon Hoorn

acne schoonheidssalon hoorn

Acne ontstaat door een ontsteking van het deel van de huid waarin de talgklier zit. Er zijn duidelijk pukkels en/of puistjes en mee-eters zichtbaar. Wanneer er onderhuids een hevige ontsteking ontstaat kan deze na genezing een litteken achter laten.

Acne kan voorkomen bij iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur en zelfs huidtype. Tijdens de pubertijd zien wij vaak jeugdpuistjes door een vergrote talgproductie. Toch kunnen volwassenen ook onzuiverheden krijgen door genetische aanleg, hormonen, hormoonverstoringen, levensstijl en cosmetica gebruik.

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn heeft diverse mogelijkheden voor de behandeling van acne, actieve acne en acne littekens. Voor de start van een eerste behandeling wordt altijd en behandelplan samen met u opgesteld. Hiermee bepalen we eerst uw huidtype en de mate waarin de acne actief is. Vervolgens bekijken we welke behandeling (of welke combinaties daarvan) het beste resultaat zullen geven in combinatie met de juiste producten om acne te verminderen of de acne te laten verdwijnen.

Voor een acne behandeling kunt u kiezen uit:

  • Acne: Intensieve dieptereiniging van de huid              
  • Acne: Decaar kruidenpeeling – verdunnen v/d huid zodat verstoppingen worden voorkomen
  • Acne: Microdermabrasie: Grove poriën en acne littekens worden minder
  • Acne: Blauw licht: Schakelt de bacterie uit welke acne veroorzaakt.
 

Skintaliz in Hoorn begrijpt als geen ander wat acne met u psyche kan doen en hoe het uw leven kan beïnvloeden. Daarom zal onze acne schoonheidsspecialiste, samen met u, zo snel mogelijk naar een goed resultaat werken. Want, ja echt, onze behandelingen werken en vaak valt een onzuivere huid goed op te lossen. 

In een beperkt aantal gevallen is echter medicatie nodig om actieve acne af te remmen / te stoppen. Onze ervaren acne schoonheidsspecialistes herkennen dit snel en zullen u dan in overleg doorsturen naar een dermatoloog. Zodra u bij deze huidarts uitbehandeld bent, zien wij u graag weer terug bij Schoonheidssalon Skintaliz. Met onze vervolgbehandelingen zullen wij uw huid dan gladder en egaler maken. Een mooie samenwerking met een mooi resultaat!

WORDEN ACNE BEHANDELINGEN BIJ SCHOONHEIDSSALON SKINTALIZ VERGOED?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in Acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. 

Wanneer u acne als aanvullende module in uw zorgverzekeringspakket hebt, wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis. 

Wilt u meer informatie? Vraag het aan het aan één van onze acne schoonheidsspecialistes, wij helpen u graag!

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.