ACNE

Decaar kruidenpeeling

Decaar Kruidenpeeling - Acne schoonheidssalon Skintaliz Hoorn

Bij huidproblemen zoals acne, grove poriën, littekens en pigmentvlekken, werken wij graag met ons huidverzorgingsmerk Decaar. Decaar heeft een speciale kruiden algen peeling die wij inzetten bij specifieke huidproblemen. 

Een vette huid en acne kunnen wij met deze algenpeeling aanzienlijk verminderen. Met deze kruidenpeeling stoppen wij ontstekingen en normaliseren de talgklieren. Door de algenpeeling  vernieuwt de huid zichtbaar in 10 dagen in plaats van 28 waardoor de  acne bacterie op de huid wordt gedood en de klachten verminderen. Ook kunnen wij pigmentproblemen goed  met deze peeling aanpakken.

Meestal begint acné in de puberteit wanneer de huid door hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en op de borst worden groter en maken meer talg of huidsmeer aan.

Hoe werkt de behandelng?

Onze Decaar Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen zorgen ervoor dat talg wordt gereduceerd waardoor uw huid veel minder vet raakt en pigmentvlekken oplossen door cel vernieuwing. 

Door een intensief behandelprogramma waarbij wij gebruik maken van actieve kruiden en plantenextracten kunnen huidproblemen diepgaand worden aangepakt. De behandeling is ontwikkeld door een dermatoloog en wordt uitsluitend uitgevoerd in de daarvoor speciaal opgeleide schoonheidssalons. Daarnaast bieden wij ook een lijn voor thuisgebruik van professionele kwaliteit voor een maximaal resultaat.

Voor wie?

Decaar Kruidenpeeling is de oplossing voor:

  • Acné, vette | onzuivere huid 
  • Littekens | grove poriën 
  • Pigmentvlekken en hyperpigmentatie
  • Verbleken huidskleur
  • Psoriasis
  • Droge eczeem (langdurige allergische reactie) 
  • Rosacea 

 

Klik hier voor een filmpje van de behandeling.

De behandelingen zijn eenmalig toepasbaar of in kuurverband.  Bij ernstige huidproblemen geniet een kuur met een interval van 2 weken de voorkeur. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en zullen wij tijdens een gratis intakegesprek met u doorspreken. 

Worden acne behandelingen BIJ SCHOONHEIDSSALON SKINTALIZ VERGOED?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in Acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Wanneer u acne als aanvullende module in uw zorgverzekeringspakket hebt, wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis. Wilt u meer informatie? Vraag het aan het aan één van onze acne schoonheidsspecialistes, wij helpen u graag! 

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.