ACNE

Lichttherapie

lichttherapie | Blauw licht | acne hoorn

Door gebruik te maken van lichttherapie (470 nm) vermindert acne aanzienlijk of verdwijnt helemaal. De bacterie die acne veroorzaakt wordt vernietigd en huidontstekingen worden voorkomen. Hierdoor geeft de behandeling zeer goede resultaten. Uw huid wordt minder vet, puistjes en mee-eters verdwijnen en uw huid wordt een stuk rustiger. Een mooie bijkomstigheid van lichttherapie is dat de behandeling absoluut geen pijn doet maar juist als ontspannen wordt ervaren. Dit is uniek bij een acnebehandeling. 

Hoe vaak behandelen?

Om de acne bacterie definitief uit te schakelen adviseren wij een kuur van 8-10 behandelingen. Tijdens deze behandelkuur komt u 1 keer per week naar Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn. De behandeling duurt 45 minuten per keer. Daarna werken we opbouwend naar steeds meer tijd tussen de behandelingen: eerst om de 2 weken, daarna 4 en tenslotte is het een kwestie van onderhouden.

Hoe werkt de behandeling

Na een intensieve reiniging en het ledigen van de huid wordt er voor 25 minuten een lamp boven het gelaat gezet. De lamp geeft blauw licht af maar geen warmte, dit noemen wij ook wel low level light. De acne bacterie op de huid wordt door het licht vernietigd zonder dat u ook maar iets van de stralingen voelt. Wij maken de behandeling zelfs aangenaam voor u, zodat u heerlijk ligt maar de behandeling uiterst effectief is!

WORDEN ACNE BEHANDELINGEN BIJ SCHOONHEIDSSALON SKINTALIZ VERGOED?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Wanneer u acne als aanvullende module in uw zorgverzekeringspakket hebt, wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis. Wilt u meer informatie? Vraag het aan het aan één van onze acne schoonheidsspecialistes, wij helpen u graag!

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.