Brow styling

Verven brows | wimpers

VERVEN WENKBRAUWEN I WIMPERS SCHOONHEIDSSALON HOORN

Wilt u alleen uw wenkbrauwen en/of wimpers verven? Dat kan!
 
Mooie geverfde wenkbrauwen en/of wimpers geven meer nadruk en expressie in uw gezicht. Door het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke, open uitstraling. Dit is extra mooi om te laten doen wanneer u weinig tijd heeft om u op te maken of wanneer naar het strand of zwembad gaat. Een mooie expressie zonder make-up. Wauw!
 
Wij werken met diverse kleuren waardoor wij altijd de juiste look kunnen creëren. Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan werken wij met lichte tinten. Wilt u liever een volle en een krachtige uitstraling? Dan passen wij hier onze kleuren hier op aan. Kortom; wij verven lichte blondines tot negroïde. Met onze jarenlange expertise in wenkbrauwen en wimpers, zult u gegarandeerd tevreden schoonheidssalon Skintaliz verlaten.

Permanente make-up Hoorn

Wilt u altijd geverfde wenkbrauwen of een blijvende eyeliner? Kiest u dan voor permanente make-up, zo bent u dag- en nacht perfect verzorgd voor een aantal jaar. Voor de wenkbrauwen kunt u kiezen voor powderbrows of hairstrokes.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.