Schoonheidsbehandelingen

Duo behandelingen

Omschrijving

Het is bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn ook mogelijk om duo behandelingen te reserveren, zodat u samen met uw partner, familielid, vriend of vriendin heerlijk kunt genieten van een behandeling naar keuze. Ieder genieten, ieder ontspannen. 

Bij onze duo behandelingen worden jullie gelijktijdig behandeld, elk in een aparte ruimte, met een eigen specialiste. Hierbij heeft u de keuze uit gezichtsbehandelingen of heerlijke lichaamsmassages. Maak een keuze voor de behandeling die u wenst uit onze behandelingenlijst en neem telefonisch contact met ons op om uw duo behandeling in te plannen.

Tevens hebben wij een Duo VIP Special voor u samengesteld voor wanneer u het lastig vindt een keuze te maken uit onze behandelingen.

DUO VIP SPECIAL!

Bij onze Duo VIP special wordt u ontvangen in een heerlijk verwarmde stoel. De behandeling duurt 90 minuten en hierna heeft u de gelegenheid om samen nog een kopje koffie/thee te drinken. Bij onze Duo VIP special heeft u de keuze uit een gezichtsbehandeling met een massage van de schouders, nek en gelaat of een ontspanningsmassage & rugpakking. Bij de start van de behandeling kunt u aangeven welke behandeling u kiest.

RESERVEREN

Voor het reserveren van een duo massage vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen: 0229-750480. Wij kunnen dan direct uw persoonlijke wensen bespreken en een datum plannen.

TIP VAN skintaliz

Wilt u iemand verrassen met een behandeling bij Skintaliz? Ook dat is mogelijk. Zo een  cadeaubon van schoonheidssalon Skintaliz is een feestje om te krijgen!

 

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.