Schoonheidsbehandelingen

Heren behandelingen

hEREN MANBEHANDeLING HOORN

Steeds meer mannen bezoeken onze schoonheidssalon. En waarom ook niet? U wilt toch ook een mooie, verzorgde huid en het huidverouderingsproces vertragen? Wij helpen u hier graag bij.

Wij bieden mannen een breed scala aan behandelingen. U kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verjonging, ontharen, verwijderen van huidoneffenheden en heerlijk ontspannende lichaamsmassages. Wij hebben genoeg behandelingen voor u in huis, aan u de keuze!

Gezichtsbehandelingen

BABOR MEN- pure & clean 

Uw huid wordt intensief gereinigd en gescrubd. Wij lopen uw huid na op onzuiverheden en verwijderen deze zodat u een gladde huid krijgt. Overtollige neus-, oor en wenkbrauw haren worden indien gewenst verwijderd. 

BABOR MEN Care Relax
In deze behandeling ligt het accent naast het reinigen van de huid op de ontspanning. Na een intensieve pure en clean reiniging krijgt u een heerlijke massage van schouders, nek en gelaat. Puur genieten! 

BABOR MEN-  peeling
Een reinigende behandeling gecombineerd met een peeling. Uw huid ziet er na de behandeling super schoon, fris en jonger uit.
Wauw!

ontharen | Harsen

U kunt bij ons terecht voor ontharingsbehandelingen door middel van hars. Als extra service trimmen wij ook rug- of borsthaar afhankelijk van uw wensen. 

lichaamsMassages

Wij bieden diverse massages aan zoals een ontspanningsmassage, hotstone of D-Stress massage. Bij een massage van een half uur worden de rug, schouders en nek gemasseerd. Deze behandeling kan ook in combinatie met andere behandelingen geboekt worden.

HUIDPROBLEMEN

Heeft u last van acne, littekens of een grauwe huidkleur? Wij kunnen uw huid aanzienlijk verbeteren. Ook kunnen wij pigmentenvlekken, steelwratjes of andere huidoneffenheden mooi verwijderen. Meer weten over onze huidverbeteringsbehandelingen? Klik hier.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.