Schoonheidsbehandelingen

Huidanalyse

Kennismaking en skincheck hoorn

Weet u niet precies welke behandeling u wilt reserveren? Of vindt u het prettig om eerst kennis te maken met Schoonheidssalon Skintaliz en wilt u meer informatie over onze behandelmethodes? Dan kunt u een gratis skincheck van 15 minuten inplannen. 

Onze werkwijze is erop gericht dat wij bij iedere behandeling het beste resultaat voor uw huid willen behalen. Tijdens de skincheck maakt onze schoonheidsspecialiste een professionele analyse van uw huid. Op basis van de uitkomsten van deze analyse maken wij samen met u een keuze welke behandeling het beste bij uw huidtype en uw persoonlijke wensen past. Zo kunnen wij een op maat gemaakt behandelplan voor u samenstellen. Daarnaast is een skincheck ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze schoonheidsspecialiste, onze salon en behandelingen.  Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons.

Wilt u direct na het advies de betreffende behandeling ondergaan, dan is dat ook mogelijk. U dient dan niet een SkinCheck te reserveren maar behandeltijd van 90 minuten. Zo reserveert u voldoende tijd voor de betreffende op maat gemaakte behandeling.

Productadvies

Wanneer u alleen een productadvies wenst, kunt u ook gebruik maken van de gratis skincheck. U reserveert onze tijd zodat wij u in alle rust goed kunnen adviseren over de juiste producten voor uw huid. Het gebruik van de juiste producten maakt een groot verschil voor een gezonde huid. 

Voor wie?

Iedereen kan bij schoonheidssalon Skintaliz een SkinCheck inplannen. Van jong tot oud, man of vrouw, licht of donkerhuidtype. U bent van harte welkom!

Schoonheidssalon Skintaliz heeft veel verschillende behandelingen, professionele apparatuur en producten in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd behandelingen en producten aanbieden, passend bij uw huidtype, conditie en wensen. Graag tot ziens bij Skintaliz!

Reserveren

Een SkinCheck bij Skintaliz is GRATIS. De prijs van de behandeltijd is afhankelijk van de behandeling.

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.