Schoonheidsbehandelingen

Klassieke schoonheidsbehandelingen

Omschrijving

Skintaliz in Hoorn biedt een veelzijdig scala aan schoonheidsbehandelingen voor hem en haar. U kunt kiezen uit een klassieke schoonheidsbehandeling van 30, 60 of 90 minuten. U kunt deze behandelingen upgraden naar luxere schoonheidsbehandelingen. 

In onze heerlijke verwarmde stoelen combineren wij onze behandelingen altijd met persoonlijke aandacht en laten de behandeling graag “uw moment” zijn, zo is iedere behandeling een ware traktatie voor uw huid!

Naast schoonheidsbehandelingen voor een gezonde en stralende huid, heeft schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn ook huidverbeteringsbehandelingen. Hierbij wordt altijd gewerkt met professionele apparatuur met als doel uw huid intensief te verbeteren. Littekens kunnen worden verminderd, huidoneffenheden verwijderd, rimpels worden opgevuld en een slappe huid wordt verstevigd. Meer informatie vindt u bij onze huidverbeteringsbehandelingen.

Iedere behandeling vanaf 60 minuten is inclusief huidanalyse, productadvies en epileren. 

kLASSIEKE BEHANDELING 30 minuten

Reinigen, scrub, doorbloedingsmasker, kort nalopen van de huid, afsluitende verzorging.

kLASSIEKE BEHANDELING 60 minuten

Intensive reiniging, doorbloedingsmasker, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, afsluitende verzorging.

kLASSIEKE BEHANDELING 90 minuten

Intensive reiniging, doorbloedingsmasker, scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage van nek- schouders- gelaat, masker, afsluitende verzorging.

kLASSIEKE BEHANDELING + ampullen

Naast een klassieke behandeling worden tijdens deze behandeling 3 tot 5 ampullen gebruikt totdat uw huid volledig verzadigd is. Het resultaat van deze behandeling is een gezonde en stralende huid die versneld teruggebracht wordt in een goede huidconditie.

BABOR DELUXE

Klassieke behandeling + oog- of decolleté pakking.

Het gebied rondom de ogen of het decolleté krijgt extra aandacht. Zeer geschikt om rimpels rondom dit gebied te verminderen. Voor de perfecte oogopslag of een glad decolleté.

BABOR DELUXE EXCLUSIVE

Babor Deluxe behandeling + hoofdhuidmassage

Naast een geweldig resultaat staat deze behandeling in het teken van totale wellness. Puur ontstressen en echt even tijd voor uzelf! Tip: Was van tevoren niet uw haar, dit kan vet worden.

BABOR RELAX

Klassieke behandeling 60 minuten + rugmassage 30 minuten

BEHANDELtijd 90 minuten

Weet u niet welke behandeling u wilt reserveren? Een klassieke behandeling of huidverbetering? Reserveer dan een behandeltijd van 90 minuten. Op de dag van de behandeling bepalen wij samen met u, welke behandeling u wenst en bekijken wij welke behandeling het beste bij uw huid past. Zo krijgt u altijd een behandeling op maat voor  uw huidtype en huidconditie.

Losse onderdelen reserveren

U kunt losse onderdelen, zoals het verven van wenkbrauwen, wimpers of harsen in het gelaat extra bijboeken. Hiervoor klikt u in de reserveringsmodule op de knop Meer toevoegen.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.