Schoonheidsbehandelingen

Tiener behandelingen

Tienerbehandeling Hoorn

Hormonale veranderingen tijdens de tienerjaren kunnen effect hebben op jouw huidconditie. Dit uit zich vaak in een toenemende talgproductie en onzuiverheden. Gelukkig valt hier veel aan te doen en helpen wij jou graag naar een gezonde, frisse en schone huid.         

Kennnismaking Tienerbehandeling

Heb jij nog nooit een schoonheidssalon bezocht? Kom dan bij ons langs voor een tiener behandeling. Deze behandeling is erop gericht kennis te maken met onze schoonheidsspecialiste. In een behandeling van 60 minuten analyseren wij je huid en kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Voeding speelt soms ook een rol, wist je dat?  Daarnaast reinigen en verzorgen wij jouw huid en leren wij jou de perfecte basis om te beginnen met een juiste huidverzorgingsroutine. Natuurlijk hoef je niet alleen te komen. Neem gerust je ouders of een vriendin mee.            

WELKE BEHANDELING NOG MEER?

Wanneer je echt merkt dat jouw huid vet is, glimt, veel pukkels en mee-eters heeft, kies dan voor 1 van ons andere behandelingen zoals een acne behandeling, een kruidenpeeling of lichttherapie. Voor meer informatie over deze behandelingen klik hier

Je kunt er ook voor kiezen 90 minuten behandeltijd te reserveren; hierbij zit een intake en een behandeling. Omdat wij weten wat jouw huid nodig heeft bepalen wij welke behandeling het beste bij je past om te werken naar een egale huid.

 

Wordt de behandeling vergoed?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Wanneer je acne als aanvullende module in jouw zorgverzekeringspakket hebt (of die van je ouders), wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt je nalezen in jouw zorgpolis. Wil je meer informatie? Vraag het aan het aan één van onze acne schoonheidsspecialistes, wij helpen je graag! 

RESERVEREN

Wil je direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 4 aan behandelingen samengesteld voor tieners.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor je klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.