harsen | waxen

Harsen hem | haar

Harsen hem|haar schoonheidssalon Hoorn

Bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn kunt u terecht voor alle hars/wax behandelingen voor hem en haar. Na het waxen bent u verzekerd van een mooi en glad resultaat.  Wij waxen al jaren en voor ons is het routine. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons in de salon op uw gemak voelt waardoor het harsen als minder pijnlijk wordt ervaren. Voor harsen geldt: hoe vaker u zich later harsen/waxen, hoe minder u er van voelt.

Wat is harsen / waxen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Door middel van harsen worden haren tot aan de haarwortel verwijderd waardoor het gemiddeld  3-8 weken duurt voordat de haren weer zijn aangegroeid. Dit is afhankelijk van het gebied en de haargroeifase. 

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Wanneer het haar weer aangroeit heeft het haartje een zachte haarpunt. Hierdoor heeft u, in tegenstelling tot scheren, nooit harde stoppels. Het haar is fijner en zachter. U krijgt hierdoor ook minder last van bultjes, irritaties en ingegroeide haren. Hoe vaker u harst hoe meer de haarwortel beschadigd kan raken, hierdoor komt het haar bij regelmatig waxen veel minder of op langer termijn niet meer terug.

WAAR OP LETTEN NA HET HARSEN / WAXEN?

Na het harsen mogen de resultaten er zijn; een  gladde en zachte huid voor een langere tijd.

Om rode bultjes en ontstekingen te voorkomen na het waxen is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen na de behandeling en met het volgende rekening te houden:

  • Vermijd hitte de eerste 24 uur: geen warm bad, stoom of sauna en jacuzzi’s. Omdat de poriën open staan kunnen er ontstekingen ontstaan. 
  • Niet zwemmen de eerste 24 uur. Chloor irriteert de huid.
  • Draag losse kleding en losse ondergoed om frictie te vermijden.
  • Vermijdt 24 uur deodorant en parfum, dit kan leiden tot een gevoelige of pijnlijke huid.
  • Om ingegroeide haartjes te voorkomen begint u een paar dagen na de behandeling met een scrub om dode huidcellen van de huid af te halen.

Mannen

Onze ontharingsbehandelingen zijn voor man en vrouw en ieder huidtype.

Als extra service trimmen wij bij de mannen ook rug of borsthaar, afhankelijk van uw wensen.

Reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.