Huidproblemen

Droge huid

DROGE HUID SCHOONHEIDSSALON HOORN

Een droge huid is vaak schilferig, kan aanvoelen als schuurpapier en heeft weinig tot geen zichtbare poriën. Doordat uw huid droog is geeft deze ook kleine drooglijntjes of diepere rimpels. Uw huid kan jeuken en er geïrriteerd uitzien en voelt strak en gespannen aan.

Bij een droge huid zien wij een aanzienlijke afname van talg en een tekort aan vocht in de huid. Oorzaken hiervan zijn erfelijkheid, medicijn gebruik, het natuurlijke huidverouderingsproces en geen of verkeerd gebruik van huidverzorgingsproducten.

wELK HUIDTYPE?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

babor Webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een droge huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om een droge huid te verbeteren.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.