HUIDPROBLEMEN

Gecombineerde huid

GECOMBINEERDe HUID SCHOONHEIDSSALON HOORN

Een gecombineerde huid is niet droog maar ook weer niet vet. Een gecombineerde/gemengde huid bestaat uit twee huidtypes: de één wat vetter, de ander droger. 

Bij een gecombineerde huid is de T-zone: voorhoofd, neus, kin vet en kan puistjes of acne hebben. De wangen daarentegen zijn vaak droog met soms ook schilfering. Het is een veelvoorkomend huidtype wat voorkomt zowel bij mannen als bij vrouwen. Een gecombineerde huid is makkelijk op de lossen door een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon in Hoorn.

oorzaak gecombineerde huid

Er is niet altijd een oorzaak voor het ontstaan van een gecombineerde huid. U heeft er aanleg voor of u heeft dat niet. Wel kan een gecombineerde huid erfelijk zijn.  Een gecombineerde huid kan zich ook ontwikkelen door het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld: u heeft een gecombineerde huid maar gebruikt producten voor een droge tot gevoelige huid. Hiermee zegt u tegen uw huid, ga meer talg aanmaken want mijn huid is droog. Tegelijkertijd kunnen andere stoffen de wangen extra uitdrogen en een gecombineerde huid is geboren.

wELK HUIDTYPE?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een gecombineerde huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om een gecombineerde huid te verbeteren.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.