Huidproblemen

Grauwe / doffe huid

GRAUWE, DOFFE HUID SCHOONHEIDSSALON HOORN

Bij een grauwe, doffe, futloze huid zien wij een afname van de talgproductie en een vertraging van de celdeling in de huid. Dode huidcellen stapelen zich op waardoor de huid wordt afgesloten. Uw huidconditie verslechtert, producten worden nagenoeg niet meer opgenomen en een doffe huid met een grauwe kleur blijft achter.

hoe ontstaat een grauwe huid

Meestal wordt er te weinig met de huid gedaan waardoor uw huid grote tekorten in vocht en voeding heeft gekregen. Verschillende factoren zoals stress, vervuiling, gebrek aan slaap, voeding en hormonale onbalans, zijn verantwoordelijk voor de doffe teint en tekenen van vermoeidheid in het gezicht. Tijdens de zomer maanden zien wij vaak een doffere, grauwere tint omdat de huid zich verdikt als beschermingsmechanisme voor de zon. 
 
Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn heeft diverse behandelingen om een grauwe, doffe huid weer in een gezonde conditie te krijgen, zodat deze weer straalt en er fris en gezond uitziet. Soms is 1 behandeling al voldoende voor het gewenste resultaat.

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een droge huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om uw huid weer een frisse kleur te geven.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.