HUIDPROBLEMEN

Grove poriën

GROVE PORIËN SCHOONHEIDSSALON HOORN

Poriën zijn openingen in de huid die nodig zijn om talg en zweet naar de oppervlakte te brengen. Wanneer deze gaatjes verstopt raken met talg, hoopt dit zich op en kan de porie langzaam groter worden.

Oorzaak van grove poriën

Mogelijk is het genetisch bepaald dat u een vette huid met grovere poriën heeft. Andere oorzaken waardoor uw huid meer talg aanmaakt zijn hormonen, leeftijd, stress, slaap en levensstijl. 

Over het algemeen zien wij vergrote poriën wanneer de huid langdurig vet is of lange tijd veel talg heeft aangemaakt. Had u vroeger een vettere huid? Grote kans dat uw poriën nog steeds vergroot zijn. Skintaliz in Hoorn kan uw poriën met diverse behandelingen verkleinen. Heeft u op dit moment een gecombineerde tot vette huid? Ook dan adviseren wij om uw huid te laten behandelen bij Skintaliz in Hoorn. Hoe sneller u uw huid laat behandelen hoe minder groot de schade van een grove porie overblijft.

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een droge huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

Worden acne behandelingen bij schoonheidssalon skintaliz vergoed?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in Acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Wanneer u acne als aanvullende module in uw zorgverzekeringspakket hebt wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis.

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om grove poriën te verminderen.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.