Huidproblemen

Rimpels

RIMPELS BEHANDELEN SCHOONHEIDSSALON HOORN

Een rimpel is een vouw in de huid die ontstaat naarmate de leeftijd door een tekort aan collageen, elastine en vocht. Dit is een natuurlijk huidverouderings proces welke wij helaas niet stop kunnen zetten. De ene persoon krijgt eerder, meer of diepere rimpels dan andere. 

Huidtypen zoals een droge huid of een slechte huidconditie dragen wel bij aan het eerder ontwikkelen van lijntjes of latere diepere lijnen. Externe invloeden zoals teveel zon, roken, stress, levensstijl en voeding dragen ook bij aan het verkrijgen van rimpels. Tijdens de overgang verliezen vrouwen het meeste collageen, dit kan wel 30% zijn. Juist dan is het belangrijk om uw huid de juiste ondersteuning te geven.

Rimpels zijn onvermijdelijk maar er is wel degelijk veel aan te doen. Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn heeft diverse effectieve behandelingen om droogtelijntjes te laten verdwijnen en om diepere lijnen vlakker te maken. Uw huid zal door het behandelen van de rimpels er rustiger, jonger en stralender uitzien waardoor lijnen sowieso minder opvallen.

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

BABOR WEBSHOP

Wilt u direct producten aankopen voor een droge huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om rimpels te laten verdwijnen of minder zichtbaar te maken.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.