Huidproblemen

(Steel) Wratjes

STEELWRATJES I FIBROMEN SCHOONHEIDSSALON HOORN

Steelwratjes, ook wel wild vlees of fibromen genoemd, zijn kleine huidaanhangsels die goedaardig zijn. Ze zien eruit als een stukje huid met een dun steeltje. Ze zijn geheel onschuldig maar kunnen cosmetisch storend zijn. Steelwratjes ontstaan over het algemeen door wrijving en druk en kunnen op het hele lichaam voorkomen. Het meeste zien wij ze in de hals, oksels, onder de borsten en rond de ogen.

STEELWRATJES VERWIJDEREN

U  kunt uw steelwratjes eenvoudig, snel en nagenoeg pijnloos laten verwijderen door onze schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Skintaliz Hoorn. Door middel van elektro coagulatie wordt met een klein warm naaldje het stukje aanhangsel heel secuur verhit. Het steelwratje(s) / fibromen komen hierbij los van de huid. Een klein oppervlakkig korstje blijft over welke er naar enkele dagen afvalt. Hierna is uw huid helemaal schoon en ziet u niet waar het steelwratje heeft gezeten.

Heeft u last van versteende bulten, niet virale wratten of ouderdoms-pigmentvlekken? Deze kunnen wij op dezelfde manier verwijderen. Ook couperose of bloedblaasjes kunnen wij heel mooi behandelen.

Afsraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen?  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.