Huidproblemen

Verslapte huid

VERSLAPTE HUID SCHOONHEIDSSALON HOORN

Een verslapte huid hoort bij het natuurlijke huidverouderingsproces. Het onderhuidsteunweefsel verliest zijn volume en stevigheid. Door de zwaartekracht zakt de slappere huid naar beneden. Vooral bij de bovenoogleden, de kaaklijn en de hals wordt deze verslapping naar mate de leeftijd steeds duidelijker zichtbaar.

Oorzaken huidverslapping

Vanaf ons 23ste levensjaar begint collageen af te nemen en het natuurlijke huidverouderingsproces is in gang gezet. Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Ook worden onze spieren in het gelaat slapper waardoor de huid automatisch gaat zakken. Zon, stress, voeding en levensstijl dragen bij aan het sneller verslappen van de huid.

Huidverslapping is onvermijdelijk maar uw huid is wel degelijk steviger en in een goede conditie te krijgen. Door een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon in Hoorn ziet u na iedere lift behandeling direct het verschil tussen voor- en na. Voor een opbouwend en langdurig resultaat adviseren wij u om aan het begin deze behandeling in kuurverband in te zetten van meerdere behandelingen, met een interval van 2 weken. Hierna is het een kwestie van onderhouden.

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen om uw huid te verstevigen? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om uw huid zichtbaar strakker te maken en te verstevigen.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.