Huidproblemen

Vette huid | Puistjes

VETTE HUID I PUISTJES SCHOONHEIDSSALON HOORN

Een vette huid is te herkennen aan een glimmende huid, brede poriën, schilfers en duidelijk zichtbare puistjes en mee-eters. De huid is verdikt en ziet er soms grauw uit van kleur. Ondanks dat de huid vet is voelt deze strak aan. Na genezing van puistjes blijven er langdurig rode of donkere plekjes achter op de huid.

Oorzaak vette huid

Een vette huid produceert meer talg dan nodig is. Daar zijn meerdere oorzaken voor: genetische aanleg, stress, leeftijd, hormonale schommelingen en een ongezonde levensstijl. Een vettige huid komt dus zeker niet alleen voor bij tieners!

Gelukkig valt er veel te doen aan een vette huid. Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn heeft diverse  behandelingen om een vette huid terug te brengen naar een gecombineerd tot normaal huidtype. Ook adviseren wij u over juist product gebruik en verzorgingsroutine om zo definitief afscheid te nemen van een vette huid. U krijgt er een mooie, gezonde en frisse huid voor terug!

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

WORDT DE BEHANDELING VERGOED?

Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in Acne en is het bezit van een AGB code. Wij zijn ANBOS plus en GGD geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister. Wanneer u acne als aanvullende module in uw zorgverzekeringspakket hebt wordt deze behandeling vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis.

Babor Webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een vette huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

Afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om een vette huid zichtbaar te verbeteren.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.