Huidproblemen

Vochtarme huid

Vochtarme huid schoonheidssalon Hoorn

Een vochtarme huid is niet hetzelfde als een droge huid. Een droge huid heeft een tekort aan talg (olie), terwijl een vochtarme huid gedehydrateerd is en een tekort heeft aan vocht. Het is daarom goed mogelijk dat een vette huid tegelijkertijd gedehydrateerd is. Een droge huid is makkelijk op de lossen door een bezoek te brengen aan onze schoonheidssalon in Hoorn. 

Een vochtarme huid is als eerste te herkennen aan droogtelijntjes. Wanneer de huid omhoog wordt geduwd zijn er kleine nerfjes in de huid zichtbaar. Na het douchen geeft de huid een trekkerig gevoel. Door een tekort aan water droogt de huid uit, wordt het minder soepel en verliest het volume. 

Om een droge huid te herstellen is het belangrijk om de vochtbalans van uw huid op peil te brengen door middel van behandelingen en de juiste huidverzorgingsroutine.

Welk huidtype?

Wanneer u het lastig vindt om te bepalen wat voor huidtype u heeft is dat geen enkel probleem. Onze schoonheidsspecialiste analyseert voor de behandeling altijd uw huid en past hier de behandeling op aan. Wij willen immers het beste resultaat voor u bereiken.

Babor webshop

Wilt u direct producten aankopen voor een droge huid? Bezoekt u dan onze BABOR webshop! Heeft u vragen over de producten? Laat het ons weten, onze schoonheidsspecialiste helpt u graag!

AFSPRAAK MAKEN?

Wilt u direct een afspraak inplannen? Skintaliz heeft een top 3 aan behandelingen samengesteld om een vochtarme huid te verbeteren.  Onze schoonheidsspecialisten staan graag voor u klaar!

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.