huidverbetering

Collageen rood lichttherapie

Collageen rood lichttherapie hoorn

Heeft u beginnende rimpeltjes, wilt u preventief het huidverouderingsproces vertragen of heeft u een verslapte huid? Met onze collageen lichttherapie  behandeling verjongen, verstevigen en verstrakken wij uw huid. Door gebruik van rood licht wordt de lichaamseigen productie van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor wordt uw huid van binnenuit steviger en geeft u uw cellen nieuwe energie. Het resultaat: rimpeltjes worden minder zichtbaar, uw huid ziet er strakker uit en het huidverouderingsproces  wordt uitgesteld. Een mooie bijkomstigheid is dat uw huid intensief wordt doorbloed en een prachtige glow krijgt.

HOE WERKT DE BEHANDELING

Nadat onze schoonheidsspecialiste uw huid intensief gereinigd heeft, wordt er 25 minuten lang een lamp boven het gelaat geplaatst. De lamp geeft rood licht af maar geen warmte, dit noemen wij ook wel low level light. Deze lichtbron bevat geen schadelijke UVA en UVB. Het rode licht heeft een stimulerende werking zonder dat u ook maar iets van de behandeling voelt. Terwijl u onder de lamp ligt krijgt u van ons een heerlijke hand handmassage! Huidverjonging en relaxen komen hierbij samen, geweldig toch?

Voor wie?

Als de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden (bijvoorbeeld rimpeltjes) adviseren wij u te starten met deze behandeling bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn. U werkt zo preventief aan een jonge huid omdat het huidverouderingsproces wordt uitgesteld.

Wanneer wij echter correctief gaan werken aan een strakkere huid adviseren wij een kuurverband van 6 tot 8 behandelingen 1 x per week.  De behandeling duurt 45 minuten per keer. Daarna werken wij opbouwend naar steeds meer tijd tussen de behandelingen: eerst om de 2 weken, daarna 4 en tenslotte is het een kwestie van onderhouden.

U kunt ook eenmalig een lichttherapie behandeling aan het einde van uw reguliere behandeling toevoegen. Zo kunt u kennis maken met deze behandeling en het resultaat. 

Combinatie behandeling

Collageen lichttherapie geeft nog mooiere resultaten in combinatie met andere huidverbeterings behandelingen zoals een cupping bindweefsel massage, mesotherapie of een zuurstofbehandeling. U krijgt nog meer resultaat omdat wij zowel van binnenuit als buitenaf werken aan een mooie, stevigere en gezonde huid. Tijdens de behandeling kijken wij graag samen met u welke combinatiebehandeling het beste bij u past.

Skincheck

Voor een behandeling in kuurverband adviseren wij u een gratis SkinCheck in te plannen alvorens wij met de behandelingen starten. Heeft u overige vragen over collageen lichttherapie? Stelt u deze dan aan onze schoonheidsspecialsite bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn. Wij adviseren en helpen u graag! 

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.