HUIDVERBETERING

Pigment vervagen

PIGMENT VERVAGEN HOORN

Bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn zijn er diverse mogelijkheden om pigment zichtbaar te verminderen of te laten verdwijnen.

WHITE EFFECT PREVENTIEF

Deze whitening behandeling zorgt ervoor dat donkere pigmentvlekken verbleken en dat er een vertraagde melaninevorming tot stand gebracht wordt. 

Dit is een uitermate geschikte behandeling wanneer de zon begint te schijnen en  uw huid snel donkere vlekken geeft. U voorkomt met deze behandeling het doorzetten van het pigment.

Hierbij maakt Skintaliz gebruik van Led lampen. Dit is een koude laser welke geen hitte aan de huid afgeeft. 

20 minuten ontspannen onder de Led lamp vermindert pigmentatie en werkt preventief op alle mogelijke pigmentverstoringen.

wHITE EFFECT CORRECTIef

Deze behandeling wordt ingezet als het pigment zichtbaar aanwezig is en niet meer verdwijnt. De White effect correctieve behandeling leidt onmiddelijk tot een zichtbaar verblekend effect. U kunt het resultaat vergroten door thuis gebruik te maken van white effect producten, de zon te vermijden en dagelijks een hoge zonbeschermingsfactor te gebruiken.

wordt de behandeling vergoed?

Schoonheidsinstituut Skintaliz in Hoorn is aangesloten bij de ANBOS waardoor deze behandeling mogelijk wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kunt u nalezen in uw zorgpolis.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Wij adviseren en helpen u graag.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.