HUIDVERBETERING

Rimpels opvullen

Mesotherapie Hoorn

MESOTHERAPIE HOORN

Wilt u kleine rimpels opvullen en minder diep maken? Dan past een behandeling met mesotherapie door middel van needling therapie goed bij u. Het is is een snelle manier om kleine rimpeltjes op te vullen. Naast het aanpakken van rimpeltjes, krijgt de gehele huid een oppepper waardoor deze er na de behandeling geweldig uitziet!

Hebt u last van een droge huid? Ook dan past een mesotherapie behandeling erg goed.

hoe werkt het?

Bij mesotherapie worden er met behulp van heel veel kleine naaldjes kleine gaatjes in de huid gemaakt. Gelijktijdig worden deze opgevuld met hyaluronzuur. De huid wordt hierdoor voller en gladder en rimpeltjes zijn duidelijk minder. Mesotherapie kan worden toegepast op het gezicht, hals, décolleté en handen. 

Hoe vaak behandelen?

Mesotherapie geeft direct resultaat en kan eenmalig worden toegepast. In kuurverband heeft het een opbouwend effect waardoor het resultaat langer zichtbaar blijft. 

Voor een behandeling in kuurverband adviseren wij u een gratis SkinCheck in te plannen alvorens wij met de behandelingen starten. Heeft u overige vragen over mesotherapie needling? Dan kunt u deze altijd stellen aan onze schoonheidsspecialsite bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn.

Mesogun

Heeft u een diepe rimpel die u graag veel minder zichtbaar wilt hebben maar wilt u geen botox of fillers?
Kies dan voor onze Mesogun.

Met de mesogun kunnen wij rimpels voor 60% reduceren met eigen hyalyronzuur. Met de Mesogun wordt een volle cocktail hyalyronzuur gebruikt om de rimpel te vullen, hierbij maken wij gebruik van 1 type naald. Bij mesotherapie maken wij gebruik van een hyalurongel terwijl de cocktail van de Mesogun puur geconcentreerd is en een vloeibare substantie heeft.

Prijs per zone €119,95-

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.