HUIDVERBETERING

Verslapte huid liften

Minilift hoorn

De MiniLift verstevigt uw huid, waardoor u een jongere en vitalere uitstraling krijgt. Rimpels worden minder en uw huid is zichtbaar strakker! Deze behandeling is geschikt voor zowel dames als heren en ieder huidtype. Kom ook kennis maken met deze prachtige behandeling. U zult zeker het verschil voor en na zien!

Hoe werkt het?

Onze schoonheidsspecialiste brengt een transparant masker aan die na enkele minuten strak trekt. Uw huid kan gaan tintelen, kloppen en erg strak aanvoelen. Het gevoel wordt veroorzaakt door spiercontracties. Tijdens de behandeling blijft onze schoonheidsspecialiste in de schoonheidssalon aanwezig waarbij u een heerlijke handmassage kunt verwachten. Zo maken wij deze intensieve behandeling tot een ontspannend moment voor u!

De MiniLift geeft na 1 behandeling altijd resultaat maar voor een langdurig resultaat adviseren wij u een behandelkuur van 6 – 8 behandelingen met een interval van 2x per week. Hierna is het een kwestie van onderhouden.

SKINCHECK

Voor een behandeling in kuurverband adviseren wij u een gratis SkinCheck in te plannen alvorens wij met de behandelingen starten. Heeft u overige vragen over de MiniLift? Deze kunt u altijd stellen aan onze schoonheidsspecialiste bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn. Wij adviseren u graag.

Combi behandelingen

De MiniLift is een hele mooie behandeling om te combineren met collageen lichttherapie of een cupping bindweefselmassage. Beide behandelingen zorgen voor collageen opbouw en versterken uw huid van binnen uit.

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.