HUIDVERBETERING

Zuurstofbehandeling CO2

ZUURSTOFBEHANDELING CO2 HOORN

Een CO2 zuurstofbehandeling zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid. De behandeling is ontwikkeld voor elke huidtype met tekenen van veroudering, vermoeidheid of gebrek aan vitaliteit. De krachtige, zuurstof verrijkende behandeling verbetert de elasticiteit, normaliseert de huidfuncties en stimuleert de immuniteit. Uw huid krijgt (weer) een gezonde huidconditie met een mooie glans en roze kleur, uw huid straalt!  

Wanneer een zuurstof behandeling?

  • Bij een grauwe huid 
  • Bij een verdikte huid 
  • Bij een droge huid 
  • Bij een huid met fijne lijntjes en rimpeltjes 
  • Om de huid terug te brengen in een topconditie

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht, vervolgens volgt er een vliesmasker. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaat er bubbels. Dit zorgt ervoor dat de huid zuurstof aantrekt vanuit de diepere huidlagen, waardoor de huidcellen direct beter gaan functioneren. Daarnaast wordt uw huid zeer toegankelijk  voor opname van werkstoffen en dat is duidelijk zichtbaar. 

Waardoor hoge zuurstof opname?

De belangrijkste werkstof in onze Decaar CO2 zuurstof behandeling is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd. Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof. 

Reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.