LichaamsMASSAGES

Cupping massage

LIchaamsmassage Cupping Hoorn

Een cupping lichaamsmassage is een massage waar gewerkt wordt met cups, gemaakt van siliconen. Deze cups worden op de huid gezet en vacuüm getrokken. Door het vacuüm komt de huid en het onderhuids bindweefsel omhoog in de cup. Dit zorgt ervoor dat in het behandelde gebied de doorbloeding sterk toeneemt en verklevingen in het bindweefsel worden losgemaakt. Vervolgens worden met strijkbewegingen de afvalstoffen afgevoerd naar uw lymfe.

Hoe werkt het?

Wij combineren een cupping massage als onderdeel bij een ontspanningsmassage. Wij plaatsen de cups op plekken waar u specifiek klachten heeft. Doordat uw huid omhoog gezogen wordt kunnen er rode plekken, of bij een hoge intensiteit, blauwe plekken ontstaan. Na enkele dagen verdwijnen deze. Omdat spier- en bindweefsel intensief wordt aangepakt worden verklevingen volledig losgemaakt en verminderen klachten aanzienlijk of verdwijnen.

wANNEER EEN CUPPINGMASSAGE?

  • Hoofdpijn en migraine 
  • Schouderklachten 
  • Rugklachten 
  • Stress gerelateerde spierspanning klachten
  • Sportblessure 

 

Wanneer onze schoonheidsspecialiste merkt dat u behoorlijk wat spierspanning heeft, adviseren wij u om de massage vaker te herhalen. Hoe losser wij uw spieren krijgen, hoe lekkerder u in uw lijf komt. 

Schoonheidssalon Skintaliz Hoorn: ontspanning en spierverlichting komen samen. Welkom!

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.