Lichaamsmassages

Duomassage

duo massage Hoorn

Willen jullie graag samen komen genieten van een lichaamsmassage bij Schoonheidssalon Skintaliz? Dat kan! Kom samen met uw partner, familielid of collega. Gezellig en ieder genieten, ieder ontspannen! Hoe fijn is dat?

U kunt in duovorm kiezen uit de volgende lichaamsmassages:

  • Ontspanningsmassage
  • Hotstone massage
  • Cupping lichaamsmassage
 
Bij onze duo lichaamsmassages worden jullie elk in een aparte ruimte, gelijktijdig gemasseerd, met ieder een eigen masseuse.  Iedere massage heeft zijn eigen kenmerken maar u reserveert altijd rust, wellness en totale ontspanning, in een relaxte sfeer. De massage wordt afgesloten met een heerlijk kopje kruidenthee, zodat jullie na de massage tijd hebben om rustig bij te komen en samen bij te kletsen.  Een hemelse ervaring voor ieder maar toch met z’n tweeën. Graag verwelkomen wij u!

RESERVEREN

Voor het reserveren van een duo massage vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen: 0229-750480. Wij kunnen dan direct uw persoonlijke wensen bespreken en een datum plannen.

TIP VAN skintaliz

Geef een duomassage cadeau met een cadeaubon van schoonheidssalon Skintaliz. Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!

 

 

 

 

 

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.