MASSAGES

Hotstone massage

Hotstone massage Hoorn

Een hotstone massage is een intense warmte massage die zeer ontspannend is maar tegelijkertijd de dieper gelegen spieren aanpakt. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van warme stenen. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Hierdoor verlicht het (spier) spanningen, zorgt het voor een diepe relaxatie en ontgifting. Na de hotstone massage voelt u zich gegarandeerd als herboren!

Een hotstone massage is zeer geschikt wanneer u stress ervaart en volledig wilt ontspannen. Wanneer u klachten heeft als spierpijn, een stijve nek, rug -of hoofpijn klachten adviseren wij u zeker een hotstone massage uit te proberen. Deze massage is echt een weldaad voor lichaam en geest en voelt heerlijk! Een echte aanrader!

Hoe werkt het?

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en met deze warme stenen wordt u gemasseerd. Op de aandachtsgebieden blijven de stenen even liggen zodat dit goed zijn warmte af kan geven. Ondertussen worden andere gebieden gemasseerd. Dit geeft een verlichtend gevoel en volledige ontspanning.

Wat zijn Hotstone stenen?

Wanneer onze schoonheidsspecialiste merkt dat u behoorlijk wat spierspanning heeft, adviseren wij u om de massage vaker te herhalen. Hoe losser wij uw spieren krijgen, hoe lekkerder u in uw lijf komt. 

Schoonheidssalon Skintaliz Hoorn: puur ontspannen, puur genieten! Welkom!

Reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.