Peelingen

Fruitzuren

Fruitzuren schoonheidssalon hoorn

Een fruitzuurpeeling is een erg populaire behandeling. Dit komt omdat de huid er na de behandeling direct stralend uitziet. Uw huid krijgt een prachtige glans en ziet er fris en gezond uit. Wauw! In een korte tijd wordt uw huid super opgepept! Deze behandeling is hierdoor erg geschikt wanneer u er in korte tijd tiptop uit wilt zien.

WAT DOET EEN FRUITZUURBEHANDELING?

Fruitzuren zijn gemaakt van fruit en verzuren de huid. Ze hebben een peelend effect waardoor dode huidcellen worden losgeweekt. Hierdoor ontstaan, nieuwe frisse huidcellen en daarmee een frisse huid. Dagelijks ontdoet de huid zich van dode huidcellen. Verschillende factoren zoals levensstijl, stress of verkeerd product gebruik  kunnen het natuurlijke afschilferingsproces verstoren. De huid kan er hierdoor dof en grauw uit gaan zien en poriën kunnen verstopt raken.  

Schoonheidssalon Skintaliz werkt met verschillende fruitzuren. Tijdens de start van een fruitzuur behandeling bepaalt onze schoonheidsspecialiste welke fruitzuur het beste bij uw huidtype-en conditie past, voor het beste resultaat. 

De meest bekende AHA’s zijn melkzuur en glycolzuur. Ze zijn afkomstig van planten en het is een natuurlijk product. 

Glycol-melkzuur

Glycolzuur zorgt er net als een AHA voor dat dode huidcellen makkelijker van de huid loslaten. Het is goed tegen rimpels en fijne lijntjes en laat uw huid weer stralen. 

Salicylzuur

Puistjes of oneffenheden? Salicylzuur gebruiken wij voor het bestrijden van onzuiverheden. Salicylzuur werkt onstekingsremmend effect, verzacht de huid en vermindert roodheden.

Hyaluronzuur

Dit huidherstellende zuur is geschikt voor alle huidtypes en is de beste in het vasthouden van vocht. En een goed vochtgehalte maakt uw huid zachter, voller en gladder.

wordt deze behandeling vergoed?

Sommige peeling vallen onder de acne module bij de zorgverzekering. Wanneer u deze module aan heeft staan, zijn de behandelingen te declareren bij uw zorgverzekeraar

RESERVEREN

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.