Behandelingen

Permanente make-up eyeliner

Permanente make-up eyeliner Hoorn

Wilt u dag- en nacht een prachtige oogopslag en er altijd verzorgd uitzien? Kies dan voor een eyeliner! Het scheelt u in de ochtend veel tijd met opmaken en geen gedoe meer met make-up wanneer u een zwembad of sauna bezoekt.

Skintaliz werkt met diverse naaldmodules om de juiste dikte van een eyeliner te kunnen zetten. Een dunne lijn tussen de wenkbrauwen noemen wij een infraliner. Een lijn op de bovenste oogrand is een eyeliner.

Kleurbepaling is erg belangrijk voor de juiste uitstraling. Veelal werken wij met zwart maar dit hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Een warme donkergrijs kan ook heel goed tot zijn recht komen.

hoe werkt permanente make-up eyeliner?

Onze  schoonheidsspecialiste in Hoorn beschikt over veel ervaring en bepaalt samen met u welke type liner en kleur goed bij u past. Voor een goed beeld wordt de eyeliner voor de start van een pigmentatie getekend. Hierna wordt de permanente make-up aangebracht door middel van een steriele naald. Na de behandeling is de kleur intensiever dan gewenst en zullen er korstjes ontstaan. Na 2 weken vallen de korstjes eraf en pas dan ziet u de juiste kleur. Meer informatie en instructie krijgt u van ons na de behandeling van uw permanente make-up.

voor wie?

Permanente make-up eyeliner is uitermate geschikt wanneer u:

  • moeite of geen tijd heeft om u op te maken;
  • een sprekende uitstraling wilt hebben;
  • altijd een strakke eyeliner wilt hebben;
  • contactlenzen heeft of een bril draagt;
  • veel sport;
  • een correcte wilt op een verkeerd gezette permanent make-up in kleur of vorm.

intake gesprek

Weet u nog niet zeker of permanente make-up geschikt voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken of wilt u ons portfolio in de salon inkijken? Graag nodigen wij u dan uit voor een gratis adviesgesprek bij ons in de salon. Samen met u lopen wij dan stap voor stap uw wensen door zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een permanent make-up te plaatsen in verband met een ziektebeeld bijvoorbeeld. Wij stellen u altijd een aantal vragen om te kijken of permanente make-up daadwerkelijk gezet kan worden alvorens wij hiermee starten.

Skintaliz in Hoorn, bezit de vereiste vergunning van de GGD (geldig tot 2024) voor het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. U kunt onze vergunning terug vinden in het register van de GGD.

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.