Behandelingen

Permanente make-up lipliner

Permanente make-up lipliner Hoorn

Met een permanente make-up lipliner ziet u er altijd verzorgd uit!  Het grote voordeel van een lipliner is dat u mooie contouren rondom de lippen krijgt en uw lipstick niet wegloopt. Ook kunt u met een lipliner de vorm van uw mond iets veranderen en de lippen voller laten lijken.

Skintaliz werkt met diverse naaldmodules om de juiste dikte van een lipliner te kunnen zetten. 

Kleurbepaling is erg belangrijk voor de juiste look. U kunt kiezen uit diverse kleuren. Wilt u alleen meer contour rondom de lippen? Wij adviseren u dan een kleur welke gelijk is aan de kleur van uw lippen. Wilt u juist dat deze meer opvalt, dan kiezen wij samen met u een kleur die voldoet aan uw wensen.

hoe werkt permanente make-up lipliner?

Onze  schoonheidsspecialiste in Hoorn beschikt over veel ervaring  en voldoet aan de GGD kwaliteitseisen. Voor een goed beeld wordt de lipliner voor de start van een pigmentatie getekend. Hierna wordt de permanente make-up aangebracht door middel van een steriele naald. Na de behandeling is de kleur intensiever dan gewenst en zullen er korstjes ontstaan. Na 2 weken vallen de korstjes eraf en pas dan ziet u de juiste kleur. Meer informatie en instructie krijgt u van ons na de behandeling van uw permanente make-up.

Voor wie?

Permanente make-up lipliner is uitermate geschikt wanneer u:

  • moeite of geen tijd heeft om u op te maken;
  • geen strakke liplijn heeft;
  • vollere lippen wilt hebben;
  • veel sport;
  • een correcte wilt op een verkeerd gezette permanent make-up in kleur of vorm.

Intake gesprek

Weet u nog niet zeker of permanente make-up geschikt voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken of wilt u ons portfolio in de salon inkijken? Graag nodigen wij u dan uit voor een gratis adviesgesprek bij ons in de salon. Samen met u lopen wij dan stap voor stap uw wensen door zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een permanent make-up te plaatsen in verband met een ziektebeeld bijvoorbeeld. Wij stellen u altijd een aantal vragen om te kijken of permanente make-up daadwerkelijk gezet kan worden alvorens wij hiermee starten.

Skintaliz in Hoorn, bezit de vereiste vergunning van de GGD (geldig tot 2024) voor het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. U kunt onze vergunning terug vinden in het register van de GGD.

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.