Behandelingen

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen Hoorn

Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder zelf make-up aan te brengen heeft u een verzorgde, maar toch natuurlijke uitstraling. Geschikt voor iedereen die er altijd, dag en nacht, verzorgd uit wil zien.

Schoonheidssalon Skintaliz werkt met diverse methodes en naaldtechnieken om natuurlijke wenkbrauwen te creëren. Hoe natuurlijker de wenkbrauwen gezet worden, hoe mooier het eindresultaat zal zijn. Met de hairstroke techniek tekent onze wenkbrauwspecialiste fijne haartjes en met de omre techniek brengt zij een schaduw aan voor vollere wenkbrauwen.

hoe werkt permanente make-up wenkbrauwen?

Onze schoonheidsspecialiste in Hoorn beschikt over veel ervaring en bepaalt samen met u welke vorm, kleur en techniek, goed bij u wenkbrauwen passen. Vervolgens wordt de gewenste vorm op de wenkbrauwen getekend. Hierna begint de pigmentatie. Met een steriel naaldje wordt de gewenste kleur heel ondiep (bij tatoeage is dat 10 maal dieper!) in de huid aangebracht. Na de behandeling is de kleur donkerder dan gewenst en zullen er korstjes ontstaan. Na 2 weken vallen de korstjes eraf en pas dan ziet u de juiste kleur. 

Na 4 weken volgt er een nieuwe sessie om de kleurintensiteit aan te passen en indien nodig kleine correcties aan te brengen voor het perfecte resultaat. Deze 2de correctie is bij de prijs inbegrepen. Meer informatie en instructie krijgt u van ons na de behandeling van uw permanente make-up.

Het resultaat van de pigmentatie wenkbrauwen mag er zijn! Helaas is een permanente make-up niet blijvend en zal langzaam lichter worden en vervagen. Hierdoor zult u uw wenkbrauwen soms opnieuw moeten laten bijwerken. Bij sommige mensen is dit al nodig na een jaar, bij andere houdt dit gedurende 2 tot 3 jaar.  

Voor wie?

Permanente make-up wenkbrauwen is uitermate geschikt wanneer u:

  • moeite of geen tijd heeft om u op te maken;
  • geen wenkbrauwen meer heeft door overmatige epilatie of ziekte;
  • vollere wenkbrauwen wilt;
  • veel sport;
  • een correcte wilt op een verkeerd gezette permanent make-up in kleur of vorm.

Intake gesprek

Weet u nog niet zeker of permanente make-up geschikt voor u is? Wilt u ons eerst beter leren kennen alvorens een afspraak te maken of wilt u ons portfolio in de salon inkijken? Graag nodigen wij u dan uit voor een gratis adviesgesprek bij ons in de salon. Samen met u lopen wij dan stap voor stap uw wensen door zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een permanent make-up te plaatsen in verband met een ziektebeeld bijvoorbeeld. Wij stellen u altijd een aantal vragen om te kijken of permanente make-up daadwerkelijk gezet kan worden alvorens wij hiermee starten.

Skintaliz in Hoorn, bezit de vereiste vergunning van de GGD (geldig tot 2024) voor het uitvoeren van permanente make-up behandelingen. U kunt onze vergunning terug vinden in het register van de GGD.

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.