Behandelingen

Definitief ontharen | pakketprijzen

Definitief Ontharen Hoorn:
niet meer scheren, harsen of epileren!

Wilt u nooit meer scheren of harsen en heeft u ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam? Dan is laser ontharen bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn de oplossing! Zowel voor heren als dames.

Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in het verwijderen van het haar door middel van een Diode Ice Master Laser Pro, 4 golflengtes! Deze laser mogen wij de beste van Hoorn noemen omdat deze zich onderscheidt van alle andere apparaten. Waarom: onze laser hij heeft 4 unieke golflengtes (de meeste lasers 3) een koelsysteem en een pigmentmeter waaraan wij kunnen aflezen of wij u veilig kunnen behandelen. Daarbij is een laser geen IPL. Onze master laser pro is veel krachtiger, sneller, effectiever en veiliger!

Hoe werkt de laser voor definitieve ontharing?

Met ons systeem voor definitieve ontharing maken wij banen over het te behandelen gebied. Het pigment (melanine) verwarmd het haarzakje waardoor deze blijvend wordt vernietigd. De behandeling verloopt snel, voor het ontharen van grote gebieden hebben wij niet langer dan 20 minuten nodig. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

Hoeveel behandelingen?

Omdat de haren in verschillende fasen groeien, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gebied dat u wilt laten behandelen volledig te ontharen. Om alle haren tijdens hun groeifase te behandelen, zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, met een tussenpauze van 6 weken. U kunt daarom bij Skintaliz in één keer een ontharingspakket van 6 behandelingen reserveren, zie onze pakketten hiernaast.

Intake gesprek

Bij Schoonheidssalon Skintaliz Hoorn hechten wij waarden aan een persoonlijke benadering en staan kwaliteit en veiligheid voorop. Om dit na te streven starten wij met een uitgebreid intakegesprek waarbij uw wensen en zaken als medicijngebruik, allergieën en andere voor de behandeling relevante onderwerpen worden besproken. Tot slot zal er een testshot met de laser worden gedaan om te kijken hoe uw huid reageert op de behandeling voor een betrouwbare opstart. Via ons online reserveringssysteem kunt u een intakegesprek reserveren.

Bij Skintaliz Veilig en zonder risico

Wist u dat laseren een vrij beroep is? Iedereen kan een laser aanschaffen, zonder enige kennis. Een goede en vooral veilige ontharingsbehandeling is hierom niet altijd vanzelfsprekend. Laseren bij onvoldoende kennis en verkeerd gebruik kan blijvende problemen veroorzaken. Wanneer u zeker wilt zijn van een correcte en veilige behandeling, kies dan altijd voor een gediplomeerde en vakkundige schoonheidsspecialiste, aangesloten bij de ANBOS. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent. Bij schoonheidssalon Skintaliz bent u dat!  Samen met u werken wij in 6-8 behandelingen naar een haarvrij resultaat. 

Actie: 6 sessies voor de prijs van 5

Koop in 1 keer een ontharingspakket van 6 behandelingen en u krijgt 1 behandeling gratis!

Goed om te weten: Skintaliz beschikt over een AGB, GGD en ANBOS-code, waardoor de salon volledig gekwalificeerd is.

reserveren pakketten

Voor het reserveren van individuele laser ontharings-behandelingen voor dames, klik hier.

Voor het reserveren van individuele laser ontharings-behandelingen voor heren, klik hier.

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.