Verhuisbericht!

Wij gaan in november verhuizen naar de Nieuwe Steen 43 in Hoorn. U gaat toch ook met ons mee?

Welkom bij
schoonheidssalon Skintaliz hoorn!

* Professioneel
* Klantvriendelijk
* Resultaatgericht
* Hygiënisch
* Persoonlijk
* Eerlijk
* Betrouwbaar
* Allround

 

Welkom bij Skintaliz!

* Professioneel
* Klantvriendelijk
* Resultaat gericht
* Hygiënisch
* Persoonlijk
* Eerlijk
* Betrouwbaar
* Allround

VERHUISBERICHT

Wij gaan begin November verhuizen naar de Nieuwe Steen 43

vERHUISBERICHT

Spannend nieuws! Skintaliz gaat verhuizen! Dit najaar verlaten we met warme herinneringen Vredehofstraat 5, waar we jarenlang met plezier hebben gewerkt voor fantastische klanten. We kijken uit naar een nieuw hoofdstuk in een prachtig pand aan de Nieuwe Steen 43, waar we ons vanaf medio november 2023 zullen vestigen.

Natuurlijk hoort bij een nieuwe locatie een nieuwe huisstijl, die we binnenkort met trots zullen onthullen. Blijf onze socials in de gaten houden voor verdere updates!

ACTIES

Vaderdag Special & Maandactie

Vaderdag SPECIAL >

Speciaal voor Vaderdag hebben wij een relaxt behandeling samengesteld zodat papa eens heerlijk kan ontspannen! U komt een stoer verpakte cadeaubon bij ons ophalen en geeft deze met Vaderdag. Hierna boekt hij zelf online een afspraak op een moment dat het hem goed uitkomt.

Wat kan hij verwachten?

 • Ontspannende rug massage of gezichtsbehandeling
 • BABOR skinboost ampul of rugpakking
 • Miniatuur voor thuis gebruik
  Ook in duovorm te reserveren
 • Behandelduur: 45 minuten
 • Prijs: 39,95
 • Bon versturen per post ook mogelijk

Maand SPECIAL >

Deze seizoensbehandeling is erop gericht uw huid de juiste voedingstoffen te geven zodat deze er weer fris en stralend uitziet. Bovendien is de behandeling nog heerlijk ontspannend ook! 2 in1!

Maak vandaag nog een afspraak!

Wat kunt u verwachten?

 • Gezichtsbehandeling inclusief peeling
 • Insluizen werkstoffen afgepast op uw huidconditie voor een echte lenteboost!
 • Wenkbrauwen modelleren
 • Deep tissue massage schouders, nek & gelaat
 • Duur: 90 minuten
 • Van € 85,00 voor € 75,00

Over Skintaliz

Waar wij voor staan

Welkom bij Skintaliz


Schoonheidssalon Skintaliz bestaat al 15 jaar. Onze resultaatgerichte en deskundige werkwijze maakt Skintaliz allround en uniek. Professionaliteit, een tevreden klant en een goed product advies spreken bij ons voor zich. Wij kijken altijd naar uw huid en behoefte en passen daar onze behandelingen op aan, met of zonder professionele apparatuur. Wij houden van verwennen en geven u graag persoonlijke aandacht met het beste resultaat. Onze behandelingen geven u zelfvertrouwen, geluk en een mooie huid. Daar worden wij blij van! Iedere klant die Skintaliz in de afgelopen jaren heeft bezocht, weet dat. U komt toch ook kennismaken? Wij heten u van harte welkom!

Over Skintaliz

Wie zijn wij

Welkom bij Skintaliz


Schoonheidssalon Skintaliz bestaat al 14 jaar en onze resultaatgerichte en deskundige werkwijze maakt Skintaliz allround en uniek. Professionaliteit, een tevreden klant en een goed productadvies spreken voor zich bij Skintaliz. Wij kijken altijd naar uw huid en behoefte en passen daar onze behandelingen op aan, met of zonder apparatuur. Wij houden van verwennen en geven u graag persoonlijke aandacht met het beste resultaat. Onze behandelingen geven u zelfvertrouwen, geluk en een mooie huid. Daar worden wij blij van! Iedere klant die Skintaliz in de afgelopen jaren heeft bezocht, weet dat. U komt toch ook kennismaken? Wij heten u van harte welkom!

Populaire behandelingen

HARSEN I WAXEN SUGAR >

U kunt ieder lichaamsdeel bij Skintaliz laten harsen. Het haar blijft 3 tot 5 weken weg. Voor hem en haar.

Huidverbetering >

In één overzicht vindt u alle huidverbeteringsbehandelingen op een rij. Welke kiest u?

ACNE >

Skintaliz is gespecialiseerd in acne. Acne behandelingen worden vaak vergoed door uw zorgverzekering.

reviews

Wat klanten over ons zeggen

Diane van der Veen
Goud waard
Read More
Sinds een aantal jaren kom ik bij Skintaliz. Professionele behandelingen en betrokken medewerkers die goed op de hoogte zijn van alle nieuwe mogelijkheden en technieken. De producten die zij adviseren sluiten perfect aan op de behandeling en doen echt iets voor je huid. Marcella en haar team zijn echt goud waard!
Nico en Ella Huisman
Zeer persoonlijk
Read More
Marcella en haar team zorgen al jarenlang voor een professionele maar ook belangrijk een zeer persoonlijke behandeling. Met al hun kennis zorgen ze ervoor dat je weer als herboren bent na de behandeling.
Tieneke ter Hofstede
Zorgvuldig en vrolijk
Read More
Kortgeleden weer een behandeling gehad van Marcella en het was weer heerlijk. Marcella werkt heel zorgvuldig en ziet niets over het hoofd. Zij staat altijd open voor de wensen van de klant en niet onbelangrijk, zij is altijd vrolijk. De producten van Babor die bij Skintaliz worden gebruikt zijn heerlijk. Kortom een behandeling bij Skintaliz is zeker de moeite waard. Groet Tineke
Stella
Professioneel en flexibel
Read More
Fijne schoonheidssalon met persoonlijke aandacht. Er werken meerdere schoonheidsspecialistes, waardoor ze flexibel zijn qua agendaplanning en er altijd wel een moment in de agenda is die mij past. Omdat het een grotere salon is bieden ze een ruime keuze aan behandelingen en beschikken ze over professionele, moderne apparatuur. Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit sinds ik bij Skintaliz kom!
Tanja Pielstroom
De beste ervaring
Read More
Permanente make-up, eyeliner, laten bijwerken. Eigenlijk had het nog niet gehoeven na 1,5 jaar. Het lijntje is weer prachtig zwart, de pijn prima te verdragen en geen dikke ogen. Ik zie er altijd heel erg tegenop, maar ik ben zo blij als ik het heb gedaan. Bij Skintaliz heb ik tot nu toe de beste ervaring. Ik beveel deze salon iedereen die twijfelt over permanente make-up absoluut aan.
Pelita van Stitteren
Magisch
Read More
Ik vroeg voor mijn verjaardag een een cadeaubon van Skintaliz omdat ik ze zo ontzettend goed vind. Ik ben weleens bij een ander geweest maar heb ook geen betere behandeling gehad dan wat je daar krijgt. Ze nemen de tijd om je huid te analiseren en passen daar de behandeling op aan. De gezicht/nek/ en schouder massage dat is magisch! Ik kijk nu al weer uit naar mijn volgende afspraak😁.
Sharon Lakeman
Zeer tevreden
Read More
Na een eerlijk fijn kennismakingsgesprek, vandaag voor de eerste keer een behandeling gehad. Bij binnenkomst voelde het gelijk goed. De salon heeft een mooie uitstraling, je krijgt duidelijk advies en goede uitleg op een professionele manier. Het draait hier echt eventjes om jou. Ik ben zo fijn geholpen en zeer tevreden!
Sasa E
Mijn huid straalt weer!
Read More
Gisteren voor de eerste keer bij Skintaliz geweest voor een peeling, wat uiteindelijk de fruitzuurpeeling werd. Ik wist niet precies wat me te wachten stond maar alles werd heel duidelijk en prettig uitgelegd. Er wordt goed gekeken naar wat jouw huid precies nodig heeft. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen, na de behandeling straalde mijn huid meteen! Het bezoek aan Skintaliz heeft mij gemotiveerd om mijn huid beter te verzorgen. Ik kom zeker terug!!
Christa Ditch
Op maat
Read More
Ik ben al meer dan 10 jaar een zeer tevreden klant bij Marcella en haar team. De behandeling die ik mag ondergaan is wisselend. Deze is eigenlijk altijd afhankelijk van mijn huidconditie en jaargetijden waarin we leven. Er wordt echt gekeken naar de behoeften van mijn huid. Zo weet ik dat ik een behandeling op maat onderga met de beste resultaten.
Jacqueline Carpentier
Het is altijd een feestje
Read More
Al jaren ga ik samen met mijn moeder voor een duobehandeling naar Skintaliz. Het is altijd genieten en de behandeling is van hoge kwaliteit. Tijdens de behandeling worden we vaak verrast met nieuwe producten, of een andere behandeling. Wij laten ook de wenkbrauwen en wimpers verven en in model maken. Het is altijd een feestje. Dank dames van Skintaliz. Ook voor de goede gesprekken. Jacqueline en An