Behandelingen

Laser Hoorn | Definitief ontharen dames

Laser Hoorn: Definitief Ontharen
niet meer scheren, harsen of epileren!

Wilt u nooit meer scheren of harsen en heeft u ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam? Dan is laser ontharen bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn de oplossing!

Skintaliz in Hoorn is gespecialiseerd in het verwijderen van het haar door middel van een Diode Ice Master Laser Pro, 4 golflengtes! Deze laser mogen wij de beste van Hoorn noemen omdat deze zich onderscheidt van alle andere apparaten. Waarom: onze laser hij heeft 4 unieke golflengtes (de meeste lasers 3) een koelsysteem en een pigmentmeter waaraan wij kunnen aflezen of wij u veilig kunnen behandelen. Daarbij is een laser geen IPL. Onze master laser pro is veel krachtiger, sneller, effectiever en veiliger!

Hoe werkt de laser voor definitieve ontharing?

Met ons systeem voor definitieve ontharing maken wij banen over het te behandelen gebied. Het pigment (melanine) verwarmd het haarzakje waardoor deze blijvend wordt vernietigd. De behandeling verloopt snel, voor het ontharen van grote gebieden hebben wij niet langer dan 20 minuten nodig. De behandeling is nagenoeg pijnloos.

Intake gesprek

Bij Schoonheidssalon Skintaliz Hoorn hechten wij waarden aan een persoonlijke benadering en staan kwaliteit en veiligheid voorop. Om dit na te streven starten wij met een uitgebreid intakegesprek waarbij uw wensen en zaken als medicijngebruik, allergieën en andere voor de behandeling relevante onderwerpen worden besproken. Tot slot zal er een testshot met de laser worden gedaan om te kijken hoe uw huid reageert op de behandeling voor een betrouwbare opstart. Via ons online reserveringssysteem kunt u een intakegesprek reserveren.

Hoeveel behandelingen?

Omdat de haren in verschillende fasen groeien, zijn er meerdere behandelingen nodig om het gebied dat u wilt laten behandelen volledig te ontharen. Om alle haren tijdens hun groeifase te behandelen, zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, met een tussenpauze van 6 weken.

Haren die in de juiste groeifase zaten tijdens de behandeling, vallen na ongeveer 2 weken uit. Het aantal behandelingen is daarnaast van verschillende factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de haarkleur. Onze ervaring leert dat lichte, blonde en rode haren moeilijk te behandelen zijn. Blonde haren beschikken over te weinig pigment. Het laserlicht kan zich niet omzetten in warmte waardoor de behandeling nauwelijks resultaat geeft. Dit proces heeft niet te maken met de kracht van de laser maar met de kleur haar.

Voor- en nazorg:

U mag het te behandelen gebied 4 weken van te voren niet meer waxen of epileren. Scheren mag wel. 2 dagen voor u komst scheert u het haar met een wegwerpmesje af. Uw huid mag niet bruin zijn, hierom mag u met het te behandelen gebied 6 weken voor de behandeling niet meer volop in de zon geweest zijn.

Na de behandeling is het belangrijk dat u uw huid koel houdt en goed beschermt tegen de zon. Strakke en schurende kleding raden wij af. Soms kan uw huid na een behandeling gaan jeuken, hiervoor kunt u een koude gel gebruiken die u mee krijgt van Schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn. U kunt 48 uur geen gebruik maken van een sauna. 

Het Eindresultaat

Het gemiddelde eindresultaat is een haarreductie van 80 tot 90%. Dikkere en donkere haren zijn goed te behandelen, maar dunne, vlassige of lichtere haren blijven over. Deze haartjes zijn zo dun dat de laser ze niet kan zien. Het voordeel is dat u ze zelf ook amper ziet. De haren die behandeld zijn blijven weg, maar in de loop van de tijd kunnen er wel nieuwe haren ontstaan onder invloed van hormonen. De haren bevinden zich in een slaapfase die soms pas na vijf of tien jaar later plots beginnen te groeien. Het aantal haren zal echter beperkt zijn en zullen met één of twee nieuwe behandelingen voorgoed verdwenen zijn. U kunt zich dan opnieuw laten laseren bij schoonheidssalon Skintaliz in Hoorn.

Bij Skintaliz Veilig en zonder risico

Wist u dat laseren een vrij beroep is? Iedereen kan een laser aanschaffen, zonder enige kennis. Een goede en vooral veilige ontharingsbehandeling is hierom niet altijd vanzelfsprekend. Laseren bij onvoldoende kennis en verkeerd gebruik kan blijvende problemen veroorzaken. Wanneer u zeker wilt zijn van een correcte en veilige behandeling, kies dan altijd voor een gediplomeerde en vakkundige schoonheidsspecialiste, aangesloten bij de ANBOS. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent. Bij schoonheidssalon Skintaliz bent u dat!  Samen met u werken wij in 6-8 behandelingen naar een haarvrij resultaat. 

Actie: 6 sessies voor de prijs van 5

Koop in 1 keer een ontharingspakket van 6 behandelingen en u krijgt 1 behandeling helemaal gratis! 

Klik hier voor onze actiepagina met ontharings-pakketprijzen.

Goed om te weten: Skintaliz beschikt over een AGB, GGD en ANBOS-code, waardoor de salon volledig gekwalificeerd is.

reserveren

error: Deze pagina is beveiligd tegen ongewenst stelen van mijn teksten.